26 September 2011

Just for fun

Salahkan Wardah Roslen sebab gua copy game ni dari dia lah, lu tgk lah bwh , betapa addict nye gua dengan game ni. -.-

Alaa, gua tahu gua belum unlock lagi 3 tempat, chill chill. ONEDAY! Hahaha

Ehem ehem, sesiapa yang agak agak baru nak menjinakkan diri dekat dunia Angry Birds, ehem, try lah beat gua :P Haha, #banggalahsiot-.-

Level ni gua belum complete kan lagi sebab gua dh cukup tension melayan kerenah PIG PIG ni, tension-tension gua, game ni jugak lah gua cari bila gua tension. Faham?

Ini lah part yang gua bengang, tah kenapa si PIG bertopi keledar bengong tuh taknak mati! Mencarut gua main benda nih haha, buat tambah dosa je. Dah lah main game ada 'oink oink' haha.

#pokoknya gua memang gila game lah, lu tak suka? lu punya pasal hahaha. Gua happy dengan hidup gua, hahaha

p/s; SORRY, AYAT AYAT SAMSENG DI ATAS. DITULIS OLEH SYAMILI DALAM KEADAAN SEPARUH SEDAR, HARAP MAKLUM ;p

1 comment:

wardah:) said...

ah kau salahkan aku pulak =='